Palvelut

Laserleikkauksen ja särmäyksen palvelut käytettävissäsi nopeasti ja helposti, ammattitaidolla.

Särmäyksen ja laserleikkauksen moniosaajat

Ammattitaitoiset särmääjämme taivuttavat millintarkasti metallia, ruostumatonta ja sinkittyä terästä sekä alumiinia helposti haluamaasi särmäykseen. Nykyaikaiset AMADA-särmäyspuristimet ja Bystronic-särmäyspuristimien avulla valmistamme niin pienet kuin suuretkin särmäyssarjat helposti. Särmäämme aina yhdestä kappaleesta isompiin tuotantoeriin. Toimituttamme särmätyt tuotteet jatkokäsittelyyn, joka usein on maalaus tai sinkitys. Tuote voi myös olla täysin valmis särmäyksen jälkeen, jolloin toimitamme sen suoraan asiakkaalle nopeasti, useasti jo viidessä työpäivässä, pikatoimituksissa 1-2 työpäivässä.

Metallin, teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin laserleikkaukseen käytössämme on kaksi Amada-laserleikkuria automaattisilla levyvarastoilla. Lisäksi Finnpower-yhdistelmäkone laserleikkauksen lisäksi myös rei’ittää tuotteet tarvittaessa. Laserleikkaamme protot, koesarjat, pienet sarjat, erikoissarjat ja kaikenlaiset sarjat. Toimitamme tuotteet nopeasti ja tarvittaessa särmättyinä.

Eri metallinen laserleikkauksella saadaan erittäin mitta tarkat laserleikkeet, jotka särmäämme nopeasti. Tarvittaessa lähetämme laserleikkeet tai särmätyt metalliosat jatkokäsittelyyn esimerkiksi polttomaalaus, märkämaalaus, sähkösinkitys ja kuumasinkitys.

Laserleikkaus

Särmäys

Kierteytys

Kokoonpano

Jatkojalostus

Kone­kanta

Monipuolinen konekantamme mahdollistaa laajan toimitusvalmiuden ja mittatarkat työt.
Saman katon alta lähes kaikki tarvittavat palvelut.